Sejlsport Sydfyn

Sejlsport Sydfyn er nyopstartet netværk-mellem Rudkøbing Sejlklub,Lundeborg Sejlklub,Svendborg Sund Sejlklub,Svendborg Amatør Sejlklub,Troense Bådlag,Ballen Sejlklub,Classic Regatta ogThurø Sejlklub

Du kan følge netværket på Facebook ( søg på Sejlsport Sydfyn )

De involverede klubmedlemmer, vil senere modtage invitation til den 6. april 2020 for her at have mulighed for at høre mere.

Referat fra møde i Sejlsport Sydfyn 17.02.2020

Mandag den 17. februar havde vi møde vi vores nye fælleskab ”Sejlsport Sydfyn”. Der er virkelig god energi på møderne og alle klubber vil hinanden. Fantastisk at komme tættere på hinanden via samarbejdet og finde ud af hvor meget vi har at byde på hver især, men så sandelig også på tværs.

Efter seneste møde omkring kredsene bærer det hen imod at kredsene måske nedlægges helt. Så er det jo dejligt, at vi på Sydfyn allerede har lavet et nyt fællesskab ”Sejlsport Sydfyn”. Svendborg kommune og Svendborg Event er orienteret om vores nye tiltag og tager meget positivt imod initiativet.

Lundeborg Sejlklub skal i år arrangere EM for OK-joller. Det er vildt at en så stor begivenhed finder sted i Lundeborg den. 14. + 15. + 16 maj 2020. Vi glæder os.

Der arbejdes med at lave et Sydfyn Mesterskab i J70. Sydfyn Mesterskab er for 4 mandshold fra en Sydfynsk sejlklub. Hver klub kan deltage med et valgfrit antal 4-mandshold.

Desuden arbejdes der med at lave en Business Cup også i J70. Business Cup er for virksomheder, som ønsker en frisk, sjov og konkurrencepræget sejladsdag på vandet. På hvert hold skal der være 4 personer fra den samme virksomhed, det kan være ansatte, kunder og leverandører.

I vil høre  mere om både Business Cup og Sydfynsk Mesterskab i J70.

Juniorrudder – kan vi lave noget spændende for ungdomssejlere i form at et Juniorrudder, som løber af stablen samme weekend som det legendariske Silverrudder .

Et andet godt forslag er at lave vores kølbådskapsejladser  i klubberne til også at tælle som et samlet resultat. Måske det kunne få endnu flere ud at sejle til klubbernes kølbådsstævner.Vi holder næste møde i Ballen Sejllub den 23 marts.

Referat fra møde i Sejlsport Sydfyn 15.06.2020

Klubberne i samarbejdet "Sejlsport Sydfyn" var samlet til møde i uge 25 i Ballens hyggelige klubhus. På tværs af klubberne går der en livlig debat, og alle klubberne har gang i spændende ting. Heldigvis er der igen gang i klubbernes aktiviteter efter en Coronaramt forår.

Der afvikles Sydfyns Mesterskab i J70 i Thurø Sejlklub lørdag den 22. august. Det bliver en heldagsaktivitet. Mesterskabet er for alle sejlere. Det er muligt at møde op til træning inden mesterskabet. Meld dig ind i facebookgruppen TSK J70 Intern og følg opslagene omkring træning. Opslag med tilmelding til Sydfyns Mesterskab følger.

Fredag den 4. september afvikles Business Cup. Der sejles i Thurø Sejlklubs J70'ere. Business Cup er for virksomheder/organisationer som ønsker en frisk, sjov og konkurrencepræget sejladsdag på vandet. Der kommer nærmere information, men sæt allerede nu dagen af hvis din virksomhed skal have et hold med.

Flere af klubberne i samarbejdet driver sejlerskoler. Der er kæmpe efterspørgsel efter pladserne i sejlerskolerne. Udfordringen er at skaffe instruktører nok. Var det noget for dig at give en hånd i sejlerskolen i din klub, så tøv endelig ikke med at kontakte din sejlerskole, de mangler dig.

Samarbejdet Sejlsport Sydfyn har en arbejdsgruppe som arbejder i forhold til de muligheder, der er for at profilere sejlsporten under landstævnet i 2021. Det er super spændende og det vil I komme til at høre meget mere om.

I efteråret indkaldes alle klubber til orientering om samarbejdet i Sejlsport Sydfyn. Dette er grundet Covid-19 udsat fra foråret.

"Sejlsport Sydfyn Storjoller" er et træningssamarbejde klubberne imellem for E-joller og Laserjoller. De unge mennesker træner i SSS og er begejstrede for samarbejdet. De træner hver mandag og onsdag.

Næste møde i samarbejdet afholdes tirsdag den 8. september i Lundeborg.